• weet iemand hoe je een manager moet verwijderen, hij kan namelijk niet meer inloggen met zijn account en wil met een ander account verdergaan.

  hoop dat iemand me kan helpen!

  groetjes

 • Moderator NL

  @tijsoli_NL

  Waarom kan hij niet meer inloggen dan? Mocht hij zijn account hebben geverifieerd kan hij altijd op het inlogscherm op 'wachtwoord vergeten' drukken zodat hij een nieuw wachtwoord kan aanvragen.

  Let op!!: Het hebben van meer dan 1 account is tegen de regels en kan er voor zorgen dat hij op alle accounts een lock krijgt waardoor hij helemaal niet meer kan spelen!!

  Zorg er dus voor dat je vriend in eerste instantie probeert om weer op zijn huidige account in te kunnen loggen. Mocht het niet lukken dan kan hij een mailtje sturen naar nl.support@osm.coach.nl. Daar kunnen ze hem dan verder helpen om weer op zijn account in te kunnen loggen. Als hij dan meteen doorgeeft wat zijn managernaam is en waarom hij niet kan inloggen kan hij direct geholpen worden.

  Met verwijderen bedoel je neem ik aan de manager uit je competitie verwijderen? Zo ja, dat kan pas wanneer een manager minimaal 3 dagen niet meer heeft ingelogd op het slot waarmee hij in de competitie zit. Via de managerlijst kan je die managers dan verwijderen.


 • Oké dankjewel, hij gaat even een mail sturen

 • Moderator NL

  Geen reactie meer op het verwijderen van inactieve managers, dus dat zal dan duidelijk zijn. Deze kan dus dicht.