MPG 2017 Statystyki
-
@Dovco_HandF - Troszkę żal Pucharu, który dzięki Marcinowi był w naszym zasięgu. A teraz to już tylko walka o dobrą końcówkę i praca nad własnymi błędami, aby ich uniknąć na przyszłość
@Pawellus Oczywiście szanuję Marcina, bo to dobry gracz i widać to nawet po tej bitwie, ale w finale pucharze wygrałem zasłużenie bo dominowałem nad Marcinem.
Zrobiłem sobie symulację bitwy i wiedziałem że muszę wygrać puchar, bo w innym wypadku by było nerwowo do końca. Na szczęści mój plan mi wyszedł -
@Marcin657827 Zgadza się i pozazdrościć jak Ci się piłkarze sprzedają mi ostatnio nic nie schodzi. Chyba OSM uznał że mi taka kadra wystarczy
-
@Marcin657827 Ja na początku wykorzystałem i dobrze mi schodzili, a od 30 maja nikt mi się nie sprzedał
-
-
@Stefan-Joptwojmać Dzięki za bitwę trzymająca w napięciu do ostatniej kolejki!
-
@Stefan-Joptwojmać Dzięki za bitwę trzymająca w napięciu do ostatniej kolejki!
Również dzięki zabrakło nam.. minuty do zmiany w oddaniu, dużo ryzykowaliśmy czekając praktycznie do końca, akurat dziś symulacja musiała być najwcześniej w ciągu ostatnich 7 dni:)
-
Dzięki panowie za grę. Ostatnie kolejki były bardzo emocjonujące. Powodzenia w ostatniej bitwie. Dorzucam progresy.
-
@Stefan-Joptwojmać Thriller! Różnica tylko - 3 punkty! :clap_tone1:
-
Ja muszę odpocząć od bitew. Przegrane dwie bitwy przez moje złe decyzje ostatniej kolejce.
-
@Stefan-Joptwojmać Ja zmieniłem takse w trakcie trwania meczu bo chciałem oddać @ToomAnyWays a okazało się, że oddaje mi. Kto wie jakby wtedy to się potoczyło! Dla nas cenne zwycięstwo, mamy cel powalczyć o podium!
-
Teraz musimy wygrać z AG. Trzeba na nich uważać. Pokazali już że potrafią grać jak równy z równym.
-
@ToomAnyWays to że AG nie wygrało jeszcze bitwy nie oznacza że nie będzie tego pierwszego razu akurat przeciwPW.potencjał jest.motywacja także. jednakże powodzenia.
-
@huzar-shakir Nikt nie napisał, że nie mają szans z nami wygrać bo mają ..