MPG 2017 Statystyki
-
-
@mihau1878 w porównaniu z wczorajszą symulką powiększyliśmy przewagę nad Husarią o...2 punkty.
-
@Damiś27 Identycznie jak u mnie w meczach z mistrzem jepsztelem, czerwo i przegrywam, a bez czerwa - wygrywam Gratki, ładny mecz i ładna znowu kolejka dla nas :ok_hand_tone1:.
-
@CorreThe Zgadzam się z tobą. To nie przypadek: to przeznaczenie. Nie wolno wygrywać wszystkich meczów zawsze i wszędzie. Trochę trzeba też czasem przegrać,żeby gra była ciekawsza .
-
@Dovco_HandF Ciekawostką jest to że @jepsztel tylko ze mną zagrał 4-5-1. Reszta meczy w meczach przeciwko PE grał 4-3-3.
-
@huzar-shakir Szkoda, że nie mogłem przetestować mojej formacji u niego, bo w około 30 minucie czerwona i skończyło się 3-0.
-
-
Wynik bitwy zdecydowanie dla "Orzełków". Jutro jeszcze bardziej się powiększy, gdyż grają puchar między sobą @Dovco_HandF wraz z @ciamajda. Nam nie pozostaje nic jak tylko walczyć do końca bitwy .
W progresie także to :Orzełki" prowadzą, ale już nie tak sporo jak wcześniej. Odrobiliśmy troszeczkę po wczorajszej kolejce. Zgodnie ze wskazówkami @Łukasz-Kowalski z podliczania progresu odpada @jepsztel i @Damiś27, bo zostały im tylko oddania. Także w progresie została walka vs .
-
@ToomAnyWays wygrywamy i z progresem
-
U nas puchar dla Marcina, gratulacje!
-
Co ? To juz mam nie transferowac ? Bezsens..... A dzis dobre transfery miałem i nieźle skoczyłem z wartością drużyny.... co z tego że oddania zostały... przecież od swoich kolegów nie kupuje sztucznie zawodników....
-
Co ? To juz mam nie transferowac ? Bezsens..... A dzis dobre transfery miałem i nieźle skoczyłem z wartością drużyny.... co z tego że oddania zostały... przecież od swoich kolegów nie kupuje sztucznie zawodników....
Możesz robić wszystko co Ci się podoba ale w tabeli zostaje Twoja wartość drużyny z ostatniego meczu z rywalem.
Dzięki za trzymanie się reguł
-
Rozumiem zabieg @Łukasz-Kowalski. Ostatnio też tak miałem i dzięki oddaniom zająłem w bitwie zająłem 4 miejsce i świetnie mi się piłkarzy sprzedawali i dzięki temu mogłem kupić kilka gwiazd do zespołu.
-
Na pocieszenie Puchar dla AG
-
Nie rozumiem tej idei, przecież odejmując komuś te 5-6 treningów można zabrać mu nawet do 200% progresu. Dla Bubola gdzie ma 18 letniego bramkarza i napastnika oraz 16letniego obrońcę przy tych wartościach trening daje bardzo dużo % progresu i jest on w plecy w stosunku do pozostałych.