MPG 2021
-
Pomocnik na obronie
-
MPG21-R2-Liga 3
-
Jako że niema komu wrzucać wyników jak i tabeli naszej grupy pozwoliłem sobię wkleić.
Nie wiem czy ktoś komuś mecz sprzedał czy też zrobił nielegalny transfer ,generalnie nie bardzo mnie to interesuje.Liga 2
-
MPG21-R2-Liga 8
-
Liga 6 Kolejka 14
-
MPG21-R2 Liga 5
-
14 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
15 kolejka Liga 4 -
@huzar-shakir said in MPG 2021:
Jako że niema komu wrzucać wyników jak i tabeli naszej grupy pozwoliłem sobię wkleić.
Nie wiem czy ktoś komuś mecz sprzedał czy też zrobił nielegalny transfer ,generalnie nie bardzo mnie to interesuje.Liga 2
Dziwne poprzednio byłeś bardzo zainteresowany tym jedynym meczem chociaż ciebie to nie interesowało a w twoje własne lidze masz to w dupie tak. Super hipokryto.
-
MPG21-R2-Liga 3
Wartość
-
@huzar-shakir co masz do snikiego? ma racje i tyle..
tyle ode mnie ...
milego piatkowego wieczoru wszystkim -
@xsilverghost Jako zdrajca i sprzedawczyk powinieneś akurat najmniej się odzywać. Tyle odmnie.
-
Pytanie do moderatorów co ze sprawą zgłoszenia screeny wrzucone człowiek jest wylogowany z naszej ligi co z punktami co z meczami z nim może coś się dowiemy. No i ewentualnie jaką dostanie karę.
-
@huzar-shakir dlaczego tak wyzywasz ludzi na publicznym forum . To jest obrażanie innego członka forum jest to złamanie regulaminu.
-
-
@huzar-shakir kurwa zdrajca i sprzedawczyk? powinienes najbardziej wiedziec dlaczego odszedlem,jesli masz jakis problem zapraszam na priv a nie ublizasz mi i przykladowo snikiemu, niemasz prawwa mnie o nic oskarzac jesli nie masz dowodow ,tymbardziej racji, zamiast zasmiecac forum napisz to co masz do powiedzenia na priv, i nie zasmiecaj tego MPG , wystarczy ze mam 2letni zakaz grania w mpg ja chce to odczekac i wkoncu zagrac kolejny raz w tym mpg. i nie bede wiecej sie tlumaczyc. jesli chcesz cos wiedziec to pisz pw i tyle w temacie skonczylem .
-
@dooshek ty sie zastanow do kogo piszesz. skoro gramy w turnieju wszyscy, powaznym turnieju, to jesli ukarali mnie, dopilnuje zeby ukarali kazdego goscia ktory sie nie ustawil, doskonale wiesz ze to nie chodzilo o ustawienie sie tylko o zrobienie na zlosc przez to ze odszedlem z waszej grupy, teraz slucham waszych argumentow. a jesli chcecie sobie cos wyjasnic zapraszam kazdego nw priv.
-
@xsilverghost said in MPG 2021:
@dooshek ty sie zastanow do kogo piszesz. skoro gramy w turnieju wszyscy, powaznym turnieju, to jesli ukarali mnie, dopilnuje zeby ukarali kazdego goscia ktory sie nie ustawil, doskonale wiesz ze to nie chodzilo o ustawienie sie tylko o zrobienie na zlosc przez to ze odszedlem z waszej grupy, teraz slucham waszych argumentow. a jesli chcecie sobie cos wyjasnic zapraszam kazdego nw priv.
Tutaj nie chodzi o karanie płotek które występują w takich turniejach, tylko graczy którzy rok rocznie starają się wygrać. Gracz którego chcę karać sniki to płotka, to nie ma większego sensu (pkt karne jako grupa przyjmiemy). Natomiast ty z całą husarią jako zawodnik który brał i bierze udział we wszystkich turniejach polskich i zagranicznych zasad musi przestrzegać, tak samo ja z PW.
-
@dooshek mi nie chodzi czy plotka czy nie , niemam na mysli punktow karnych, ale jezeli wystawia sie czlowieka ktory ma grac w turneiju to raczej powinienen byc pewny conie?
-
Szanuje cie jako gracza masz naprawdę jedne z najlepszych umiejętności w Polsce z graczy co stawia cie w topce Polski ale szacunek się należy i nie ma co publicznie wyzywac
Kacperku nie używamy wulgarnych słów przeniescie swoja rozmowę na priv i tam sobie wyjaśnijcie wszystkie nie porozumienia
Owszem można i wnioskować u moderatorów o jakąś karę gdyż jest punkt w regulaminie ze każdy musi się logować i dograć ale czy jest sens?? Myślę że żadna kara nie obejdzie takiego gracza jak to @Dooshek napisał który jest "płotka". Te mniejsze grupy werbują ludzi którzy nie mieli jeszcze do czynienia z grupami oraz turniejami
@Dooshek nie będę wnikał w temat przejścia Kacpra do husari ale powtarzam kolejny raz dywizja osm ma większe możliwości na rynku graczy niż te mniejsze grupy a propos kilku moich graczy dostało propozycje podczas turnieju ale nie będę się nad tym rozwodzić gdyz ufam moim chłopcom i chcą się dalej rozwijać u mego boku
Także panowie koniec spiny jedziemy dalej i nie traktujcie mojego postu jako atak na kogoś bo tak nie jest