MPG 2021
-
14 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
15 kolejka Liga 4 -
@huzar-shakir said in MPG 2021:
Jako 偶e niema komu wrzuca膰 wynik贸w jak i tabeli naszej grupy pozwoli艂em sobi臋 wklei膰.
Nie wiem czy kto艣 komu艣 mecz sprzeda艂 czy te偶 zrobi艂 nielegalny transfer ,generalnie nie bardzo mnie to interesuje.Liga 2
Dziwne poprzednio by艂e艣 bardzo zainteresowany tym jedynym meczem chocia偶 ciebie to nie interesowa艂o a w twoje w艂asne lidze masz to w dupie tak. Super hipokryto.
-
MPG21-R2-Liga 3
Warto艣膰
-
@huzar-shakir co masz do snikiego? ma racje i tyle..
tyle ode mnie ...
milego piatkowego wieczoru wszystkim -
@xsilverghost Jako zdrajca i sprzedawczyk powiniene艣 akurat najmniej si臋 odzywa膰. Tyle odmnie.
-
Pytanie do moderator贸w co ze spraw膮 zg艂oszenia screeny wrzucone cz艂owiek jest wylogowany z naszej ligi co z punktami co z meczami z nim mo偶e co艣 si臋 dowiemy. No i ewentualnie jak膮 dostanie kar臋.
-
@huzar-shakir dlaczego tak wyzywasz ludzi na publicznym forum . To jest obra偶anie innego cz艂onka forum jest to z艂amanie regulaminu.
-
-
@huzar-shakir kurwa zdrajca i sprzedawczyk? powinienes najbardziej wiedziec dlaczego odszedlem,jesli masz jakis problem zapraszam na priv a nie ublizasz mi i przykladowo snikiemu, niemasz prawwa mnie o nic oskarzac jesli nie masz dowodow ,tymbardziej racji, zamiast zasmiecac forum napisz to co masz do powiedzenia na priv, i nie zasmiecaj tego MPG , wystarczy ze mam 2letni zakaz grania w mpg ja chce to odczekac i wkoncu zagrac kolejny raz w tym mpg. i nie bede wiecej sie tlumaczyc. jesli chcesz cos wiedziec to pisz pw i tyle w temacie skonczylem .
-
@dooshek ty sie zastanow do kogo piszesz. skoro gramy w turnieju wszyscy, powaznym turnieju, to jesli ukarali mnie, dopilnuje zeby ukarali kazdego goscia ktory sie nie ustawil, doskonale wiesz ze to nie chodzilo o ustawienie sie tylko o zrobienie na zlosc przez to ze odszedlem z waszej grupy, teraz slucham waszych argumentow. a jesli chcecie sobie cos wyjasnic zapraszam kazdego nw priv.
-
@xsilverghost said in MPG 2021:
@dooshek ty sie zastanow do kogo piszesz. skoro gramy w turnieju wszyscy, powaznym turnieju, to jesli ukarali mnie, dopilnuje zeby ukarali kazdego goscia ktory sie nie ustawil, doskonale wiesz ze to nie chodzilo o ustawienie sie tylko o zrobienie na zlosc przez to ze odszedlem z waszej grupy, teraz slucham waszych argumentow. a jesli chcecie sobie cos wyjasnic zapraszam kazdego nw priv.
Tutaj nie chodzi o karanie p艂otek kt贸re wyst臋puj膮 w takich turniejach, tylko graczy kt贸rzy rok rocznie staraj膮 si臋 wygra膰. Gracz kt贸rego chc臋 kara膰 sniki to p艂otka, to nie ma wi臋kszego sensu (pkt karne jako grupa przyjmiemy). Natomiast ty z ca艂膮 husari膮 jako zawodnik kt贸ry bra艂 i bierze udzia艂 we wszystkich turniejach polskich i zagranicznych zasad musi przestrzega膰, tak samo ja z PW.
-
@dooshek mi nie chodzi czy plotka czy nie , niemam na mysli punktow karnych, ale jezeli wystawia sie czlowieka ktory ma grac w turneiju to raczej powinienen byc pewny conie?
-
Szanuje cie jako gracza masz naprawd臋 jedne z najlepszych umiej臋tno艣ci w Polsce z graczy co stawia cie w topce Polski ale szacunek si臋 nale偶y i nie ma co publicznie wyzywac
Kacperku nie u偶ywamy wulgarnych s艂贸w przeniescie swoja rozmow臋 na priv i tam sobie wyja艣nijcie wszystkie nie porozumienia
Owszem mo偶na i wnioskowa膰 u moderator贸w o jak膮艣 kar臋 gdy偶 jest punkt w regulaminie ze ka偶dy musi si臋 logowa膰 i dogra膰 ale czy jest sens?? My艣l臋 偶e 偶adna kara nie obejdzie takiego gracza jak to @Dooshek napisa艂 kt贸ry jest "p艂otka". Te mniejsze grupy werbuj膮 ludzi kt贸rzy nie mieli jeszcze do czynienia z grupami oraz turniejami
@Dooshek nie b臋d臋 wnika艂 w temat przej艣cia Kacpra do husari ale powtarzam kolejny raz dywizja osm ma wi臋ksze mo偶liwo艣ci na rynku graczy ni偶 te mniejsze grupy a propos kilku moich graczy dosta艂o propozycje podczas turnieju ale nie b臋d臋 si臋 nad tym rozwodzi膰 gdyz ufam moim ch艂opcom i chc膮 si臋 dalej rozwija膰 u mego boku
Tak偶e panowie koniec spiny jedziemy dalej i nie traktujcie mojego postu jako atak na kogo艣 bo tak nie jest
-
@ochroniarz_123 szczerze wali mnie to czy dostane bana na forum czy cokolwiek innego, ale chce wkoncu zakonczyc temat karania i zamiany grup raz na zawsze, ja nie bede sie z nikim uzerac ;
) -
Dla mnie to bez sensu dostaniesz bana i co ci po tymlepiej na priv si臋 rozmowicja nie mam zamiaru toczy膰 wojny z 偶adn膮 grup膮 wol臋 skupi膰 si臋 na indywidualnym rozwoju moich graczy a to 偶e b臋d膮 dostawa膰 propozycje od silniejszych grup do akademi to normalne lecz jestem pewien 偶e zostan膮 w rodzinie
-
15 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
16 kolejka Liga 4 -
@ochroniarz_123 dalatego pisze. jesli ktos ma problem niech pisze pw a nie forum zasmiecaja
-
@xsilverghost said in MPG 2021:
@dooshek mi nie chodzi czy plotka czy nie , niemam na mysli punktow karnych, ale jezeli wystawia sie czlowieka ktory ma grac w turneiju to raczej powinienen byc pewny conie?
Dlaczego? Ka偶dy z nas ma prawo zrezygnowa膰 z r贸偶nych powod贸w. Ja w nie, nie wnikam.
-
MPG21-R2-Liga 3