MPG 2017 - przygotowanie
-
@CorreThe said in MPG 2017 - przygotowanie:
@huzar-shakir Nie wprowadzaj niepotrzebnego zamętu
Słusznie , niektórzy jak zwykle tylko tutaj mącą , zamiast czekać potulnie aż Szanowny Pan Łukasz Kowalski łaskawie ogłosi na jakie zasady gry będą obowiązywały.
-
Kiedy i na jakich zasadach start MPG?)
-
Kiedy będzie ten Regulamin! ???
-
Cierpliwości Panowie, niedługo poznamy konkrety
-
@Marcin657827 Jasne.Cierpliwość to cecha każdego Polaka
-
Było pisane że dziś to dziś, i tak będzie więc nie piszcie już tych postów jaka to organizacja jest słaba bo wszystko było cały czas przygotowywane a nie jak inni myślą że nic z tym nie robiono
-
No, o 23:59:59 będzie regulamin znany...
-
2h 15min zostało jestem przekonany w 100% że do północy regulamin zostanie opublikowany
-
@CorreThe Może i masz rację.Sądziłem jednak,że takie rzeczy powinny być robione za dnia a nie w nocy.
-
Start nie będzie jutro więc każda grupa na spokojnie wszystko ustali. A w godzinach wieczornych większość ludzi ma więcej czasu wolnego niż w środku dnia
-
Napięcie rośnie jak przed galą Oskarów !
-
@sniki26 Oscara można dostać,tylko raczej nie w tutejszej dziedzinie.
-
emocje jak na grzybach jak to pisał jeden menago
-
Panowie szanujmy się, ja wiem że pewnie jest późno i sporo osób myślało że będzie wcześniej (ja też). Pamiętajmy, że każdy z nas ma życie, czyli dużo obowiązków. Gra jest mniej ważna niż życie, mimo że ją bardzo lubię (OSM)
-
Ci co chcą czekać, dziś zobaczą, ci co nie chcą, nic nie tracą, jutro zobaczą to samo co dziś by zobaczyli
-
@ciamajda Dla odmiany jest grzecznie
-
@ciamajda said in MPG 2017 - przygotowanie:
@CorreThe Nie zawsze jest tak jak piszesz , często wchodzę i widzę ''post został usunięty ''
I wtedy można się tylko domyślać że było ostroNo właśnie , i do tego są to przeważnie moje posty
-
1h 20min. Wszyscy czekają
98/169