MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
Również popieram, to nie na polskie warunki, ludzi trzyma tu jeszcze bonus z wersji 2.0, potem coraz częściej będziemy widzieć odejścia!!!!
-
@pimus1910 :ok_hand_tone1:
-
@Hustin-Doffman said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
... a dowalili nam najdrożej. ...
Tak bo Polska na zachodzie jest traktowana jak 3 świat i opłaty za transfery bezgotówkowe są ogromne, stąd te kosmiczne ceny biletów
-
OK
W tym temacie już o tym nie rozmawiajmy, skupmy się na MP
Stworzymy z Jurkiem pismo i wstawimy w osobnym temacie. -
@klosek said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Również popieram, to nie na polskie warunki, ludzi trzyma tu jeszcze bonus z wersji 2.0, potem coraz częściej będziemy widzieć odejścia!!!!
Zdecydowanie jestem na tak. Są menadżery piłkarskie, gdzie ceny są różne w różnych krajach na ten sam produkt - jak monety w OSM. Wiadomo, że my w Anglii średnio zarabiamy dla przykładu tygodniowo tyle, co wielu zarobi miesięcznie w Polsce. Samo przebicie waluty jest 1:5, a płacimy tak samo. Wszyscy mieszkający na terenie Polski powinni płacić wg mnie 5 x mniej w stosunku do mnie i innych graczy z UK. Prawda? Czy źle to sobie kombinuję?
-
-
-
@Cezarro
Brawo Cezarro.
-
Zło wygrało
-
@Michal_ACM w końcu to nie film
-
-
Patrzę na grupę I i aż oczy przecieram z wrażenia! Jeszcze rok temu ta tabela z tymi samymi menago wyglądałaby zupełnie inaczej
-
-
Będzie ciekawie. Może w tej kolejce uda mi się przełamać i wygrać z CorreThe;)
-
@Stefan-Joptwojmać Corre mało remisuje. To aż dziwne jak spojrzymy na ilość remisów u innych Mimo że ma aż 7 porażek (tylko toomanyways ma od niego więcej) zajmuje wysokie miejsce. Bo z drugiej strony ma najwięcej zwycięstw zaraz po cogito
-
@Stefan-Joptwojmać
Nie lubię remisów więc z tobą wygram, bo sam jestem w dramatycznej sytuacji, przegrywam mecz i mogę wypaść z miejsc premiujący awans. A jeszcze kilka meczów temu byłem liderem z 6 punktami przewagi nad drugim miejscem... Retro to jednak dziwna liga, przez pierwszą rundę można orać każdego a w drugiej rundzie z najlepszym składem w lidze przegrywać co drugi mecz... -
@CorreThe Ja mam na odwrót. Po pierwszej rundzie miałem 6 punktów straty do awansu a teraz włączyłem się do gry
-
@CorreThe said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Stefan-Joptwojmać
Nie lubię remisów więc z tobą wygram, bo sam jestem w dramatycznej sytuacji, przegrywam mecz i mogę wypaść z miejsc premiujący awans. A jeszcze kilka meczów temu byłem liderem z 6 punktami przewagi nad drugim miejscem... Retro to jednak dziwna liga, przez pierwszą rundę można orać każdego a w drugiej rundzie z najlepszym składem w lidze przegrywać co drugi mecz...Nie wiedziałem, że tak to działa no ale.. skoro ja nie lubię porażek, a Ty remisów, więc może to ja wygram
75/1207