IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH
-
@Stefan-Joptwojmać
Po takim teście, chyba bym sobie odpuścił, ale widzę Ty nie dajesz za wygraną i jesteś coraz bliżej znalezienia super taktyki :fingers_crossed:. -
@Stefan-Joptwojmać Dzięki za podpowiedź, chętnie tam zajrzę i wybiorę jakiś wolny klub. Mówisz o tej lidze na jego drugim slocie? Z pewnością statystyki mi to nie podniesie, ale zdobyte doświadczenie jest cenniejsze, jeden slot na naukę można poświęcić i bez obaw regulować suwaki
-
Póki co nie ma żadnego wolnego klubu, ale będę zaglądał co jakiś czas, może coś się zwolni...
-
@havsky said in IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:
Póki co nie ma żadnego wolnego klubu, ale będę zaglądał co jakiś czas, może coś się zwolni...
Napisałem do Dovco by wyrzucił nie aktywnego gracza także zagladaj
-
@Stefan-Joptwojmać
Super, dzięki bardzo. Będę zaglądał -
Pisałem z @Dovco_HandF i mówił że znajdzie się wolne miejsce dla mnie tak więc dzięki Panowie za podpowiedzi i jakby ktoś chciał to mogę odstąpić swój klub na czwartym slocie. Było tam 4 menadżerów, ale obecnie zostały same boty i jeden nieaktywny gracz, więc mało ciekawa liga, ale dobra na podbudowanie statystyki więc jak ktoś chce to gdy będę kończył moge podesłać link do ligi. Jestem obecnie na 1 miejscu w lidze i ćwierćfinale pucharu po wyeliminowaniu najlepszego zawodnika (po przegranej zrezygnował z gry). Bilans to 19 zwycięstw i 2 remisy. Liga jak dla mnie nie ma sensu za bardzo bo okno trasferowe jest zamknięte wiec nie ma możliwości rozwoju. Od dawna chciałem zrezygnować, ale nie miałem nic lepszego na oku. Teraz gdy dostanę skład u Dovco z przyjemnością zmienie lige na mocniejszą
-
@havsky
Po to tu jesteśmy. Jak byś jeszcze potrzebował jakiejś pomocy to pisz śmiało, tu na pewno dostaniesz odpowiedź :slight_smile:. -
@Byku-Duma-Warmii wielkie dzięki Miło z waszej strony, że dzielicie się doświadczeniem Pozdrawiam
-
JAKIM CUDEM????????
Powiedzcie mi jak to się dzieję że mimo dużo lepszych statystyk nie wygrywam meczu? To już drugi taki mecz z rzędu, mam dużo lepsze staty, ostatnio przegrałem 1:2, teraz remis 1:1 to tylko pech czy silnik się na mnie uwziął ?:P heh Obydwa mecze rozgrywałem u siebie, z podobnymi drużynami. -
Ten który przegrałem był nawet ze sporo słabszą drużyną jak teraz patrze. Grałem taktyką której najczęściej używam i którą rozwalałem silniejszych graczy od siebie, a tu taka wpadka
-
-
@havsky
Niestety, teraz już tak nie ma, że jak masz lepsze statystyki to wygrasz mecz, to już nie te czasy Kolego. OSM teraz przypomina coraz bardziej realną piłkę, gdzie statystyki z meczu nie są aż tak ważne. Także coraz częściej będzie Ci się to pewnie przytrafiać, ale to nie tylko Tobie się to przytrafia, tylko każdemu z nas. Po prostu jeszcze bardziej musisz popracować nad swoją taktyką. -
@havsky Ja znam tych menadżerów, z którymi nie wygrałeś. To żadne ogórki i mają pojęcie o grze . Statystyki nie strzelają bramek. Wczoraj też wygrałem na wyjeździe mecz, pomimo gorszych statystyk z bardzo dobrym menadżerem. Teraz tak już jest, że trzeba wziąć porażkę na klatę jak Beyern Monachium wczoraj po meczu u siebie z Borussią Dortmund w półfinale Pucharu Niemiec. Mieli lepsze statystyki, a przegrali jedną bramką. Na tym polega piękno futbolu i... OSM< .
-
Dzięki Panowie za wsparcie, tego mi było trzeba, trochę się wyżalić jaki to zły silnik :d heh żartuję oczywiście. Pozdrawiam
-
@havsky Głowa do góry i graj swoje. Co cię nie zabije, to cię wzmocni :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF Tak jak mówisz, dzięki i wzajemnie powodzenia
-
Hejka, to znowu ja
Mam do Was pytanie. Na środek obrony, gdy obrońców mam ustawionych na mocno cofniętych to kto będzie lepszy? Obrońca 5 ataku i 96 obrony czy Obrońca 40 ataku i 100 obrony? Nie wiem czy ten z 40 ataku nie będzie grał zbyt ofensywnie na środku obrony. -
@Cobra1974
Dokładnie tak jak w realistycznej piłce. Ofensywniejsi lub lepiej grający obrońcy z przodu grają na bokach, a ci mniej na środku.