Nowe pomysły!
-
Masz pomysł jak uatrakcyjnić naszą grę? Chcesz podzielić się z nami nowymi pomysłami? Coś ci się nie podoba? Chcesz o tym napisać? Zapraszamy!
-
maloba ma nowy pomysł na ligi OSM:
@maloba said in LM w OSM:Witam . pytanie a zarazem propozycja . Czy jest mozliwosc stworzenia Ligi Mistrzow na zasadach jakie panuja w rzeczywistosci ? Wszystkie ligi w osm sa na zasadzie zwyklej ligi kazdy z kazdym mecz i rewanz , a gdyby zrobic prawdziwa Lige Mistrzow z meczami grupowymi a nastepnie drabinka i faza pucharowa az po sam wielki final ? Zawsze to cos nowego i mysle ze kazdy chetnie by sie z takim systemem sprobowal ! . . co wy na to .. ? Domyslam sie ze o tym decyduja wlasciciele gry ale , skoro jest liga pokemon to czego nie mogloby byc CL z prawdziwego zdarzenia ?
-
@Dovco_HandF Wiem, że powinienem tu napisać swój pomysł, ale u nas w grupie funkcjonuje ten temat od jakiegoś czasu. Sprawdza się
Zapraszam do nowego tematu:
-
@Damiś27 Mieliśmy taki temat na starym forum i to dobrze, że coś takiego tu założyłeś? Dobrze jest to rozdzielić od Rekordów i Sukcesów
-
@Dovco_HandF Powiem szczerze, że nie pamiętam. Na ten pomysł wpadłem, żeby wiedzieć jak u nas w grupie wszyscy grają (czy się rozwijają) oraz poprawić aktywność i funkcjonuje troszkę lepiej niż rekordy w PSG, mimo że rekordy są znacznie dłużej.
-
@Damiś27 Tym bardziej gratki za kreatywność .
-
Mecz na każdym slocie jest o innej godzinie więc w widoku kariery, czyli tam gdzie przełączamy między klubami mogło by odliczac czas. Na szybko w Paincie chciałem pokazac o co mi chodzi
Lub mecz zakończony gdy będzie po meczu, bez wyniku bo wtedy nie ma radości z oglądania symulacji -
@Didierluk Świetny pomysł:clap_tone2:
-
@CorreThe I tak zrobimy :thumbsup_tone1:
-
Myślał ktoś już żeby dodać więcej osiągnięć? Aktualnie jest ich nie za wiele jeżeli chodzi o początkujący/zaawansowany a punktów brakuje
-
@zkrystian Jeszcze nie wszyscy ogarnęli te osiągnięcia, co są, włączając mnie
-
Ja myślę wręcz odwrotnie - niektóre powinny zniknąć, jak te z facebookiem. Co ma facebook do umiejętności menedżerskich? nie każdy chce łączyć swoje imię i nazwisko z tą grą.
Niby to osiągnięcie jest w początkujących a nawet jak bym był mistrzem świata w OSM to go nie zdobędę. -
Panowie a co one wam przeszkadzają? Powiem szczerze niektóre są one ciężkie do zdobycia. Ale pamiętajmy że nagrodą są monety. Ja osobiście liczę że w tym roku spokojnie zdobędę Afrykę więc 1000 monet do kieszeni
-
Zgadzam się co do tych z Fb, np. ja kiedyś się tam logowałem, później usunąłem i teraz nie mogę się zalogować myślę np brakuję tam 1000 wygranych czy osiągniecie np 50 000 punktów czy awans do 100 najlepszych w kraju itp
-
@Damiś27 Są kraje gdzie nawet nie ma 100 graczy
@Didierluk Monety za połączenie kont z facebookiem jak i za zaproszenia wysłane przez facebook są zrozumiałe. Sytuacja win-win. Ty masz monety a Gra może zyskać nowych użytkowników dzięki zaproszeniom lub dzięki udostępnieniu na twoim fejsie jakiejś informacji o grze. Z drugiej strony monety za te faceboowe osiągnięcia są i tak śmieszne
Ja tylko raz zalogowałem się na to przez fejsa, gdy weszło osm 3.0. Tam było wcześniej dostępne niż normalnie. Przy okazji nabiło mi się to osiągnięcie
-
@mihau1878 Popieram, w apce przydałby sie dostęp do forum, dobrze też by był dostęp do grupy z poziomu aplikacji.