OSM Taktikleri
-
oyun mekanikleri nasil güclü kadroya göre mi? yoksa taktike göre mi?
oyundaki taktikleri degistirmek gercekten ise yariyor mu? -
Iyi forumlar.
Super Ligten Antalyasporu aldım hedef 7. lik önerilerinizi bekliyorum. 4-4-2 mi mantıklı 4-2-3-1 mi falan..
-
@hasanahmet651 İkisinede göre
-
arkadaşlar iyi akşamlar. Takımım manchester United. Her türlü taktiği deniyorum ama başarısız sonuçlar alıyorum.Yeni manchester ile başarı yakalayan varsa bikaç taktik verebilir mi. osm tarihimin en başarısız sezonu United tan nefret ettirdiler:)
-
@emirhan_ak Kardeşim bende iyi sonuçlar alamıyordum 0-0 1-0 felan ama 3-4-3B denedim iki maçta 13gol attım 1 gol yedim kadron uygunsa 3-4-3 değilse 4-3-3 kanat dene
-
@10ur-bahadir Benim tavsiyem takım antalya ortalama bir takım eto menez gibi oyuncular var forvetinde 4-4-2 pas deneyebilirsin
-
@mrtgll33 @F-S-M-0-13 35 95 60 lık değerlere sahip yani bek defansları merkez defansa koysak tam anlamıyla defansif olarak verim alabilir miyiz? Örnek verirsem Alabayı defansın ortasına koysam defansif olarak tam anlamıyla verim alır mıyım?
-
@taktikbukucu66 hangi dizilişle oynuyorsun ?
-
@f-s-m-0-13 4-3-3 kanatları kullan hakemin sertliğine göre de agresif
-
@mariogomeez kaç hesabın var kardeşim az önceki soruyu soran senmisin
-
@F-S-M-0-13 hocam benimle alakası yok o hesabın. 4-3-3 KK oynuyorum
-
@emirhan_ak kardeşim sana tavsiyem büyük takımlarda daima 433 KK oyna
Diğer ayarlarida iyi ayarlarsan verimi alırsın -
@taktikbukucu66 433 oynuyorsan hücüm gücü yüksek adamları kanatlara koy kardeşim örnek verecek olursak 35 95 60 lık kanatta 15 95 60 lık adam göbekte oynar
-
Beyler 24 arkadaş bir lig oynuyoruz . Her maçım kritik . Kadro değerim arkadaşın 2 katı gibi bir şey . Deplasmanda oynuyorum . Normal taktiğim 4-3-3 b kk ama arkadaş 4-2-3-1 kgv oynuyor acaba sıkıntı yaratır mı diye şüpheleniyorum. Taktik değişmeli miyim ? Oranları nasıl yapmalıyım ? Arkadaşın 92 lik forveti iyi bir ortasahası var gerisi çöp zaten ingiltere 2.lig oynuyoruz teşekkürler
-
@newslayer bir sıkıntı olmaz 4-3-3 a kanat tavsiyemdir yüksek baskı veya şöyle 75 75 75 ayarlayabilirsin
-
4-2-4A pas oyununa karşı nasıl oynamalıyım o Schalke ben Werder Bremen