ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
Günaydın.
Yusuf abimi tebrik ediyorum ve bizi gururlandırdığı için teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını dilerim abi TÜRK olarak tam destekle yanındayız.
-
Yaklaşık 6-7 Ay önce Türk ekibine Başvurduğum da Ekip yöneticimiz Arda abi bu ekibin içerisinin şampiyonlar ligi gibi olduğunu söyleyip başarıya aç olan bir ekip olduğunu söylemişti.Bu ekibe girmeye çalışmakla ne doğru bir karar verdiğimi her gün anlıyorum.Çok şükür bir başarı daha geldi Sahi bu kaçıncı Başarı ?
-
Eyvallah arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim sağolun varolun
-
@sistematikci Türkiye bayragini orada tekrar gormek guzel umarim hep Türkiye zirvede olur. Best of Turkey diyeyim
-
@sistematikci tebrikler kardeşim sen ve ekibiniz oyundaki gururumuz olmaya devam ediyorsunuz
-
Gerek özelden gerekse buradan tebrik ve destek mesajı atan herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. @CnytAkn kardeşimin de değinmek istediği gibi aslolan her kim olursa olsun şanlı bayrağımızı en yukarıya çıkartabilmektir. Biz her alanda böyle bir olabildiğimiz sürece Türk Milletinin sırtı hiçbir zaman yere değmeyecektir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün de dediği gibi Ne Mutlu Türküm Diyene
-
tebrikler
-
@sistematikci Arkadaşlarım .. Her ikinize de tebrikler! İyi ki doğdun Cuneyt!
-
@supernova-8 ahah nerden biliyorsun, teşekkürler Sofie :))
-
@revengeiscoming lise ortamı özlenmez mi ya en güzel anılar oradaydı
-
Hayırlı akşamlar
-
@sistematikci İstanbuldan dünya osm birinciliğe uzanan yol Başarıların devamını dilerim ağabey
-
Cümleten Günaydın Arkadaşlar
-
günaydin osm nin buyuk menajer leri guzel insanlari.hayirli cumalar
-
hayırlı sağlıklı ve huzurlu cumalar
-
selam,
transfer etkinliği uzun zamnandır gelmiyor, gelecekmi bilgisi olan varmı.
iyi oyunlar basarılar dilerim. -
@tankkaplani Merhaba; hafta sonu etkinlikleri ile ilgili EN Forumunda Promotions/Campaigns bölümünü ziyaret edebilirsiniz.
Bu tür soru veya sorunlar için de Destek başlığını kullanabilirsiniz.Herkese Hayırlı Günler Hayırlı Cumalar
-