Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@pawelzylicz Takie jest moje zdanie . w poprzednich mistrzostwach pamietam roznica w wartosci skladow na koniec ligi wynosila okolo 100 mln .
-
@maloba said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro ale jakze sprawiedliwe ? liczy sie tylko taktyka i oczywiscie fart szczescie co kto woli sa gracze co beda trenowac 3 razy 2 razy albo raz dziennie , nie kazdy ma tyle czasu zeby poswiecic nawet te 5 min zeby wejsc i ustawic trening .
Rowne szanse rowna sie wieksza rywalizacja . nie bedzie gadania ze ktos mial lepszy sklad itd .
Mi się nie zdarza nie trenować grajków .co 8h wysylam i jest ok,nawet jak śpię to automatycznie wysyłani są na trening.Wystarczy że dobrze poukladasz sesję treningową i pilnujesz jak należy
-
Część tutaj wypowiadających się zapomniała o pewnej kwestii. OSM się zmienił i teraz, żeby pograć trzeba nabijać kieszeń twórcom gry. Ja tego nie przeskoczę, nikt z Polskiego Personelu tego nie przeskoczy, Wy tego też nie przeskoczycie. Nie ma co narzekać tylko pogodzić się z sytuacją. Jedyne co to może uda się ugrać coś ze scouta na tą chwilę, bo poruszyłem ten temat ponownie kilka dni temu na forum dla modków, administratorów, CMów ze wszystkich krajów. Wiadomo tylko, że coś w tym temacie się u nich dzieje i jakieś zmiany będą, ale jakie i kiedy tego nawet nam nie powiedzieli, także jeśli chcecie o tym podyskutować to zapraszam do tematu: https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/18568/jak-usprawnić-działanie-skauta-sugestie/12
-
@huzar-shakir Na spiaca ustawiasz treningi ? Ja jak spie to zazwyczaj chrapie i cos tam sobie lubie pogadac podobno Czasami tez zrobie rundke po domu i wroce do wyrka
-
@stefan-joptwojmać Wiec nie grajmy sparingow , nie dajmy im zarobic
-
@maloba said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać Wiec nie grajmy sparingow , nie dajmy im zarobic
Przecież o tym pisałem już...
Wystarczy że na kadrę należy mieć full monet,tam wiadomo pobawimy się w obozy,scauta itd.
-
@huzar-shakir Niech organizator sie okresli bo tu zostalo 4 dni a pewne kwestie pozostaja niejasne .
-
@maloba myślisz ze kazdy będzie przestrzegac tej dżentelmenskiej umowy?:P
-
@robert-lewusv10 Mysle ze tutaj nie ma dzentelmenow
-
np taki Cezary(cezarro)ktory bez sparingow nic by w zyciu nie osiągnął...:P
-
W sumie ten pomysł aby nie trenowac zawodników i siła kadry ma byc na początku i końcu taka sama to mnie osobiście wydaje się najbardziej sprawiedliwy , nie ma żadnych ale że ten trenuje bierze spary a ten nie ,gramy tylko swoimi taksami i oczywiście szczęściem bo czerw,o kontuzja i inne sprawy zawsze się zdarzaja,więc może na 4 dni przed warto rozważyć abysmy nie używali treningów oraz sparów tylko zostawił bym tajne do wykorzystania bez limitu czyli 6 i to będzie chyba najbardziej optymalny wariant wyeliminujemy wydawanie monet prawie do 0 no oprócz tych tajnych ale to to juz naprawde prawie nic i będzie bardzo łatwo wykryc czy ktos trenuje czy bierze spary i wyeliminowac takiego z gry.
I nie trzeba będzie czuwać na koniec treningu i jak co niektórzy, wstawac błąkac sie po domu i odpalac trening np o 3 w nocy he he
-
@robert-lewusv10 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Buahaha , ciekawe skąd tyle o mnie wiesz , śniegowy kolego ?
-
@robert-lewusv10 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Ojj,uważaj żeby @Cezarro się nie odpalił
-
@huzar-shakir @cezarro ostatnio spokojny Meliske co wieczor pije
-
@cezarro pozory...sniegowy kolego?nwm czy miałem czuc sie upokorzony czy jakis ukryty pocisk tam byl ale niech ci bedzie....łoj jak boli oj jak boli...