Hesap Kapatma
-
Moderatörler öncelikle multilere girmeyin demişsiniz girdim ve hesaplarımın hepsini kapatmanızı isityorum sıfırdan yeni bir hesap açacağım dediğimi lütfen yapın multi hesap yasaktırda demeyin biliyorum ve ihlalt ettim ip adresime ait bütün hesapların kapatılmasını istiyorum diyorum size.
Aşağıda yazacağım yazıyı üst makamlara bildirmisiniz.
Merhaba OSM ekibi ben şuan kayıtlı olduğum ip adresine ait bütün hesaplarımın silinmesini istiyorum çünkü ben önceden arkadaşını üye yaparak 50 coins kazandığımız yeri aynı ip adresinden çok fazla hesap kurdum bu yüzden bütün hesaplarımın silinmesini istiyorum hatırladığım 2 osm hesabım var bunlarda silinisin= bekir sezqin ve alican8463 Bütün hesaplarım silindikten sonra yepyeni tertemiz tek bir hesap açıp oynayacağım. bütün hesaplarım silindiğinde haberdar olmak istiyorum.
Bu iletiyi trsuppport.onlinesoccermanager adresine gönderirmisiniz adresi yanlışmı doğrumu yazdım bilmiyorum siz doğru adrese gönderin bütün hesapalrı kapatın sıfırdan başlıyacağım oyuna.
-
@SEXAFONN Multilerinize girmezseniz bir sorun teşkil etmez.Girdiğiniz farkedilirse bütün hesaplarınızı kaybedersiniz. demişsni bak ne güzel bütün hesapları kaybedersiniz diyorsun kaybet işte diyorum bende sana yeniden başlamak istiyorum
-
@SEXAFONN Ben istesem bile diğer hesapalrıma geri dönemem çünkü 2000 küsür coins boşa bilerek harcadım harcamasaydım kendimi tutamaz geri dönecektim bütün hesaplarımın silinmesini isiourm hemde en kısa sürede
çünkü canım sıkılıyor oyuna giremiyorum gerekli yazyı yazdım sizde gönderin lütfen3 gündür yazıyoruöm göndermioyrsunuz
-
This post is deleted!
-
@alican8463 Merhaba kardeşim hiç kimse senin yerine tr.support@onlinesoccermanager.com adresine meil atmaz bunu kendin yapmak zorundasın.