Kan geen spelers kopen met bc


 • In bepaalde Competities heb ik gemerkt dat ik geen spelers kan kopen als ik daar het geld niet voor heb en dus met coins moet betalen, als ik Naar competitiegenoten kijk, zijn ze al lang FC Barcelona geworden.
  slot: 1
  Datum: sinds de competitie start
  Team: Trabzonspor
  Server: Jaap
  Apparaat: Laptop en Telefoon
  Merk + type toestel: HP en Samsung Galaxy S7
  OS: Chome
  App Versie: 3.4.16.3 op Samsung, (geen updates beschikbaar)

 • Moderator NL

  @yassin-mansousri_nl

  Als je in een competitie speelt waar iemand de competitie-moderator is en je niet met Bosscoins het tekort aan clubgeld kan compenseren, dan heeft deze competitie-moderator de geavanceerde tool 'clubkas compensatie' uitgeschakeld. Dit is dus geen bug.

  Met Trabzonspor speel je in de Crewcup, en in de Crewcup is het gebruik van clubkas compensatie uitgeschakeld. Je moet dus geld verdienen door het verkopen van de goedkopere spelers om met dat geld weer betere spelers van te kopen.


 • @fc-eddie_nl Maar mijn probleem is dat ik iedereen in de competitie zie dat ze FC Barcelona zijn geworden. In Turkije is met dat gewoon onmogelijk met de Clubkas en die spelers. Want zulke spelers zijn meer dan 100 miljoen. of je moet dat met bosscoins doen


 • Dit is wel de crewcup en we zijn onderhand op dag 22 aan beland, logisch dat dat zo is, je kan bouwen of je kan het niet, en je hebt ook een scout die je kan inzetten, leer eerst eens wat over het spelletje voordat je dit soort onzin de ether ingooit ๐Ÿ‘

  p.s. spelers zijn geen 100 mil in de scout als je slim en snel bent kost messi rond de 40 mil en 15 bc

 • Moderator NL

  @yassin-mansousri_nl

  Als het onmogelijk was geweest had je niet gezegd dat alle andere clubs FC Barcelona zijn ๐Ÿ˜‰

  Is een kwestie van teambouw skills opbouwen + slim scouten. In de Crewcup, KL, LFS cup en andere top competities op OSM spelen geen koekenbakkers hรจ. Welcome in the big boys league.

  Probeer je anders eens een beetje normaal te gedragen op het forum. Dan maak je misschien ooit eens kans om een van de betere crews te joinen als je dat zou willen. Dan kan je van hun leren hoe de top spelers OSM spelen.