Veriler uyuşmuyor!!
-
forum.onlinesoccermanager.com/topic/41693/bir-hata
Dün yazdığım bu şikayet te belirttiğim gibi başarılar bölümünde hata olduğunu belirtmiştim. Moderatör tarafından Bana verilen cevapta acemi kısmında 21 başarı olduğu yazilmiş ama bende 20 tane görünüyor ve hepsi açık. Aynı şekilde deyenimli kısmında da 26 başarı olduğu yazılmış ama bende 12 tane görünüyor ve 10 tanesi açık. Ve diğer bölümde uzman kısmında da 16 başarı olduğu belirtilmiş ama bende 15 tane görüyor toplamda da 53 tane olduğu belirtilmiş ama bende 47 tane görüyor toplamda. Ekran göntüleri aşağıda mevcut...
-
@cetinn10 said in Veriler uyuşmuyor!!:
forum.onlinesoccermanager.com/topic/41693/bir-hata
Dün yazdığım bu şikayet te belirttiğim gibi başarılar bölümünde hata olduğunu belirtmiştim. Moderatör tarafından Bana verilen cevapta acemi kısmında 21 başarı olduğu yazilmiş ama bende 20 tane görünüyor ve hepsi açık. Aynı şekilde deyenimli kısmında da 26 başarı olduğu yazılmış ama bende 12 tane görünüyor ve 10 tanesi açık. Ve diğer bölümde uzman kısmında da 16 başarı olduğu belirtilmiş ama bende 15 tane görüyor toplamda da 53 tane olduğu belirtilmiş ama bende 47 tane görüyor toplamda. Ekran göntüleri aşağıda mevcut...
Merhaba; Web üzerinden giriş yaparsanız daha önceki başlığınıza verilen bilgilendirme şeklinde olduğunu göreceksiniz.
Kullandığınız telefonun modeli, android sürümünüz ve telefonunuzda yüklü bulunan OSM uygulamasının sürümü nedir?
-
@sistematikci
Telefon model:: Samsung j7 prime 2
Android sürüm:: Android 7.0-7.1.2
Osm sürüm:: 3.4.24.7
Bilgiler bunlar hocam. başarılar da hata hala devam ediyor ekran goruntulerinde de mevcut