MPG 2021
-
Pytanie do moderatorów co ze sprawą zgłoszenia screeny wrzucone człowiek jest wylogowany z naszej ligi co z punktami co z meczami z nim może coś się dowiemy. No i ewentualnie jaką dostanie karę.
-
@huzar-shakir dlaczego tak wyzywasz ludzi na publicznym forum . To jest obrażanie innego członka forum jest to złamanie regulaminu.
-
-
@huzar-shakir kurwa zdrajca i sprzedawczyk? powinienes najbardziej wiedziec dlaczego odszedlem,jesli masz jakis problem zapraszam na priv a nie ublizasz mi i przykladowo snikiemu, niemasz prawwa mnie o nic oskarzac jesli nie masz dowodow ,tymbardziej racji, zamiast zasmiecac forum napisz to co masz do powiedzenia na priv, i nie zasmiecaj tego MPG , wystarczy ze mam 2letni zakaz grania w mpg ja chce to odczekac i wkoncu zagrac kolejny raz w tym mpg. i nie bede wiecej sie tlumaczyc. jesli chcesz cos wiedziec to pisz pw i tyle w temacie skonczylem .
-
@dooshek ty sie zastanow do kogo piszesz. skoro gramy w turnieju wszyscy, powaznym turnieju, to jesli ukarali mnie, dopilnuje zeby ukarali kazdego goscia ktory sie nie ustawil, doskonale wiesz ze to nie chodzilo o ustawienie sie tylko o zrobienie na zlosc przez to ze odszedlem z waszej grupy, teraz slucham waszych argumentow. a jesli chcecie sobie cos wyjasnic zapraszam kazdego nw priv.
-
@xsilverghost said in MPG 2021:
@dooshek ty sie zastanow do kogo piszesz. skoro gramy w turnieju wszyscy, powaznym turnieju, to jesli ukarali mnie, dopilnuje zeby ukarali kazdego goscia ktory sie nie ustawil, doskonale wiesz ze to nie chodzilo o ustawienie sie tylko o zrobienie na zlosc przez to ze odszedlem z waszej grupy, teraz slucham waszych argumentow. a jesli chcecie sobie cos wyjasnic zapraszam kazdego nw priv.
Tutaj nie chodzi o karanie płotek które występują w takich turniejach, tylko graczy którzy rok rocznie starają się wygrać. Gracz którego chcę karać sniki to płotka, to nie ma większego sensu (pkt karne jako grupa przyjmiemy). Natomiast ty z całą husarią jako zawodnik który brał i bierze udział we wszystkich turniejach polskich i zagranicznych zasad musi przestrzegać, tak samo ja z PW.
-
@dooshek mi nie chodzi czy plotka czy nie , niemam na mysli punktow karnych, ale jezeli wystawia sie czlowieka ktory ma grac w turneiju to raczej powinienen byc pewny conie?
-
Szanuje cie jako gracza masz naprawdę jedne z najlepszych umiejętności w Polsce z graczy co stawia cie w topce Polski ale szacunek się należy i nie ma co publicznie wyzywac
Kacperku nie używamy wulgarnych słów przeniescie swoja rozmowę na priv i tam sobie wyjaśnijcie wszystkie nie porozumienia
Owszem można i wnioskować u moderatorów o jakąś karę gdyż jest punkt w regulaminie ze każdy musi się logować i dograć ale czy jest sens?? Myślę że żadna kara nie obejdzie takiego gracza jak to @Dooshek napisał który jest "płotka". Te mniejsze grupy werbują ludzi którzy nie mieli jeszcze do czynienia z grupami oraz turniejami
@Dooshek nie będę wnikał w temat przejścia Kacpra do husari ale powtarzam kolejny raz dywizja osm ma większe możliwości na rynku graczy niż te mniejsze grupy a propos kilku moich graczy dostało propozycje podczas turnieju ale nie będę się nad tym rozwodzić gdyz ufam moim chłopcom i chcą się dalej rozwijać u mego boku
Także panowie koniec spiny jedziemy dalej i nie traktujcie mojego postu jako atak na kogoś bo tak nie jest
-
@ochroniarz_123 szczerze wali mnie to czy dostane bana na forum czy cokolwiek innego, ale chce wkoncu zakonczyc temat karania i zamiany grup raz na zawsze, ja nie bede sie z nikim uzerac ;
) -
Dla mnie to bez sensu dostaniesz bana i co ci po tymlepiej na priv się rozmowicja nie mam zamiaru toczyć wojny z żadną grupą wolę skupić się na indywidualnym rozwoju moich graczy a to że będą dostawać propozycje od silniejszych grup do akademi to normalne lecz jestem pewien że zostaną w rodzinie
-
15 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
16 kolejka Liga 4 -
@ochroniarz_123 dalatego pisze. jesli ktos ma problem niech pisze pw a nie forum zasmiecaja
-
@xsilverghost said in MPG 2021:
@dooshek mi nie chodzi czy plotka czy nie , niemam na mysli punktow karnych, ale jezeli wystawia sie czlowieka ktory ma grac w turneiju to raczej powinienen byc pewny conie?
Dlaczego? Każdy z nas ma prawo zrezygnować z różnych powodów. Ja w nie, nie wnikam.
-
MPG21-R2-Liga 3
-
@xsilverghost Przecież ja do Ciebie pisałem priv PP towej ucieczce z grupy .Czy potrzebujesz ss z wiadomości prywatnej do twojej osoby ?
-
@huzar-shakir po twoim ostatnim zdaniu napisanym do mojej osoby powinienes sie domyslic dlaczego ci nie odpisalem, wiec jesli sam sie nie domyslisz to juz twoj problem, znasz mnie, nie oddal bym meczu od tak, jak to ty okresliles.wiec mijasz sie sam ze soba. z reszta osoba grajaca ze mna w ostatnim meczu MPG odpowiedziala by ci na to wszystko najlepiej, nie bede sie tlumaczyc, mam zakaz gry w mpg na 2 lata. wiec bede teraz pilnowac kazdego zlego ustawienia w MPG i bez skrupulow bede wrzucac to na forum. wszystkiego dobrego i powodzenia w daleszej grze oraz udanego weekendu
-
@huzar-shakir i jesli chcesz wyjasnic cos jeszcze oprocz osstatniego meczu mpg to zapraszam.
-
@xsilverghost Okazuje się że jednak cię nke znam ,no nic. Powodzenia.
-
Szybka sprzedaż zawodnika przez gracza Sebastian Corby z grupy Polish Sparta.