IMP 2022- słuszność czy niesprawiedliwość
-
@Dooshek said in IMP 2022- słuszność czy niesprawiedliwość:
Wiecie co, winni się tłumaczą.
Dziękuję.@Majkelowich i @ŁukSal coś wam na priv napiszę. Bo ok może być że źle zrobiłem ruszając temat na forum. Może być że to niestosowne zachowanie. Choć lepiej chyba tak niż jak za plecami się opierdala komuś dupę.
Tak ten komentarz jest zły, niepotrzebny itd.
Ale jak tu pasował
@Dovco_HandF pisz do Albino aby mnie zablokował, będzie spokój tutaj
Jak spyta o powód, to powiedz że prośba samego gracza. -
@ŁukSal said in IMP 2022- słuszność czy niesprawiedliwość:
Wiecie co, winni się tłumaczą.
Dziękuję.Swoją drogą to jest tak piękne stwierdzenie, zupełnie pozbawione sensu.
Idziesz do sądu, tłumaczysz przebieg zdarzeń, ktoś z sali powie ,,winni się tłumaczą", sędzia mówi ,,faktycznie" i cyk, dożywocieTak masz rację...
To się tylko prosiło o tak komentarz mój bez sensu. To było silniejsze i niepotrzebne.A s sądem nie masz racji. Bo winny może się nie tłumaczyć. Ba może kłamać. Może mieszać w faktach. Robić to oczywiście celowo by kary uniknąć.
A takich właśnie haseł na sali niejednokrotnie słyszałem.
Skoro sam słyszałeś to nie wypada mi się kłócić ze stałym bywalcem
-
@Dooshek prawda się zawsze sama obroni
-
@Mati-Colchoner tego ty nie wiesz jeszcze. Chłopaki już tak.
Owszem to przez ciebie teraz i chłopaków wtedy było słusznie powiązane. Bo nie wiedzieli jak było.
A było tak że z Adrianem znacznie wcześniej rozmawiać zaczęliśmy o takim projekcie na DSC. Jak dobrze kojarzę chyba bez konkretnego wyboru turnieju. Ale mniejsza o to.
Skąd MPP. To świadomy wybór. Wiedziałem że będzie najmniej jakichkolwiek zmian.
Byłem pewien że nie będą szefowie chcieli grać zawodnikami na pozycjach. I może coś jeszcze wpadnie. I tak było. Jednak to taka nazwijmy kosmetyka. Chyba Majkel użył takiego sformułowania które dobrze tu pasuje.A że to zbiegło się w tym momencie z kwasem o imp... To przypadek... A może i był to jakiś impuls... Już nie wiem nawet.
Nie tylko ty dowiedziałeś się po fakcie. Tylko każdy gdyż wstałem rano, zakręciłem się dwa razy na pięcie i było a ch... robię to, będzie na mnie. Wtedy zaproszenie poszło do Adriana. Jak już mieliśmy w miarę możliwości coś tam ogarnięte, to zaproszenie dostał Docent na tzw. królika doświadczalnego aby wszystko po sprawdzał. Nie minęło parę godzin i dostali też szefowie grup. Tak stworzyć to udało się w parę godzin. Szefom udało się dogadać bardzo szybko co do jakiś tam zmian. I było no to zapraszamy dalej. Jak już powiedziałem A i B to C też musiałem.
Sam Adrian ci może powiedzieć że w pewnym momencie miałem wątpliwości. Jednak z drugiej strony za daleko już byliśmy aby przestać to robić.
W chwili obecnej uważam że wyszło dobrze. Wygląda to znacznie lepiej niż tutaj.
Podziwiam że jesteś z tego taki dumny:) Niech sobie teraz każdy oceni sposób w jaki to zrobiłeś.
Nie podpiszę się pod MPP2023 jako organizator, i znając kulisy zniechęciłem się do udziału w turnieju. -
@Mati-Colchoner tak samo jak ty zniechęciłeś się do udziału w turnieju tak większość tej społeczności ma wyj3b*ne w IMP przez te całe kwasy i niedociągnięcia i robienie z graczy debili, takie kilka słów ode mnie.mialem nic nie pisać ale to co się dzieje ostatnio na forum wymaga interwencji góry lecz nie mówię tutaj o Polskim staffie. pozdrawiam
-
@Mati-Colchoner wg mnie nikt się nie musi podpisywać bo i po co?
Ważne dobrze się bawić.
A co do zniechęcenia? Ten cały kwas z IMP zniechęcił wielu do dalszej gry, a kiedy wydawało się że temat powoli zostawiamy w tyle trzeba go odgrzewać od nowa.Rozumiem chęć wygrywania, ale nie do tego stopnia.
-
@maniek_56 chyba tylko waszą grupę zniechęciło, ale co się dziwić, skoro teraz skończy się wasze bezkarne opuszczanie lig. I jeszcze jedno, czepiasz się, że postanowiliśmy walczyć o swoje, ale niby dlaczego mieliśmy siedzieć cicho, skoro zostaliśmy potraktowani niesprawiedliwe? Zauważ, że chcieliśmy jedynie restartu ligi i nikt z nas nie domagał się, aby was banowano. Mimo to od początku nas atakujecie i zachowujecie się, jakbyśmy wam chcieli wyrządzić niewiadomo jaką krzywdę.
-
@maniek_56 said in IMP 2022- słuszność czy niesprawiedliwość:
@Mati-Colchoner wg mnie nikt się nie musi podpisywać bo i po co?
Ważne dobrze się bawić.
A co do zniechęcenia? Ten cały kwas z IMP zniechęcił wielu do dalszej gry, a kiedy wydawało się że temat powoli zostawiamy w tyle trzeba go odgrzewać od nowa.Rozumiem chęć wygrywania, ale nie do tego stopnia.
Ten cały kwas zaczął się od Waszego łamania regulaminu i samowolnego wyjścia z ligi finałowej, tak więc jeśli szukasz winnych tej niechęci do gry to gratuluję, są bliżej niż myślałeś. Jeszcze jak się okazało, że zasady jasne i zrozumiałe dla pozostałych uczestników dla Waszej grupy sprawiły problem to udawaliście wielce zaskoczonych i pokrzywdzonych. Już pomijając nawet fakt, że większość z was dostała kary za punkt regulaminu, który był zapisany od początku (ograniczenia kadr w trakcie okresu przygotowawczego).
-
@Kuba1523 bezkarne opuszczanie lig?
A ile ich było? Trochę widzę że się zapędzasz.
Trudno się dziwić że bierzesz wszystko na wyrost z takim tokiem rozumowania.
Walczycie o swoje? Cóż, my o swoje...
Ale wasze ważniejsze.
Zauważ że chcieliśmy jedynie opuszczenia ligi, dla nas możecie grać, restartować, co wam się tam podoba? Ktoś był przeciwny? No nie.
Nam krzywdę wyrządzić? Czym?Dla nas każdy z was może zostać MP. Nie mamy z tym problemu. Nie patrzymy na innych tylko na siebie.
Nie rozumiesz naszego problemu z organizacją?
Pisz do Dovco, zbieraj podpisy czy co tam, grajcie, dobierzcie resztę ekipy i jazda. Niech wygra lepszy.
I nie ma się co tak spinać.
Orderu za to nie dostaniesz. -
@maniek_56 said in IMP 2022- słuszność czy niesprawiedliwość:
A co do zniechęcenia? Ten cały kwas z IMP zniechęcił wielu do dalszej gry, a kiedy wydawało się że temat powoli zostawiamy w tyle trzeba go odgrzewać od nowa.
Rozumiem chęć wygrywania, ale nie do tego stopnia.
Powiedz to Krupskiemu Kubie i Johnowi którzy nic złego nie zrobili, że mają siedzieć cicho i nie walczyć o sprawiedliwe rozpatrzenie sprawy, tylko po to żeby reszta była zadowolona i nie było kwasów... kto myśli racjonalnie widzi że nie zostaliśmy potraktowani sprawiedliwie tylko sprawę wyciszono Naszym kosztem.
Mów za siebie, o tym czy społeczeństwo akceptuje restart Finału IMP2022 nie decydujesz Ty @maniek_56 Przekonamy się po ostatecznej naradzie liderów grup i moderatorów, którzy rozpatrzą sprawę jak wygląda sytuacja. Jeśli nie zaakceptują, ja nie zagram.
-
@Mati-Colchoner ale ja cały czas uważam żebyscie grali ponownie, jaki problem?
Co do naszego łamania regulaminu?
Prosiłem o dowody, prosiłem o screeny jak to zawsze miało miejsce.
Od tego jest topik, przewinienie - dowód - kara
Po dzień dzisiejszy nie mamy ani jednego dowodu.
Decyzja? Już po regulaminowych 7 dniach?
To jest ok, to jest fair?
Gdyby wszystko odbyło się tak jak zawsze już dawno było by po IMP, ukończonym w pełnym składzie. -
@Mati-Colchoner do dziś czekam na dowody za co otrzymałem - 6pkt w finale, bo wiesz co nie przypominam sobie czy cokolwiek zrobiłem aby je otrzymać.
Jak dobrze wiesz brak dowódow = brak kary.
Przynajmniej ja tak to widzę. Nie dostałem ich dlatego opuściłem ligę nie będę uczestniczył w cyrku.Co do finału zagracie go czy nie zagracie mi to wisi. Po prostu niech to już się skończy i niech każdy idzie swoją ścieżka
-
@daroo933 mamy na moderatorskim forum potwierdzenie od @Dooshek, który po zgłoszeniu przewinień z Wami rozmawiał, a przynajmniej z Mańkiem, który najpierw twierdził, że to robicie w sumie umyślnie, bo w sumie nie ma tego w regulaminie, a kolejnego dnia się wykręcał, że w sumie to się zakręciłeś i to przez nieuwagę. Jak tu zachować powagę?
Jeśli chodzi o dowody przewinień, to macie troche racji, mogliśmy je od razu publikować - albo mogli je też publikować sami gracze bezpośrednio na forum, jak to ma miejsc w każdym turnieju. W tym wypadku były zgłaszane bezpośrednio do nas na priv i niepotrzebnie tam zostały.
Ale jak już jesteś bardzo ciekawy dowodów na swoje przewinienie, to proszę:
-
@Majkelowich żart?
Nigdy nie powiedziałem że umyślnie złamalismy regulamin, to są akurat domniemania i przekonania kilku osób które to założyły z góry.
Tak samo jak stwierdzenia organizatorów za działaliśmy z premedytacją.
Teraz już niektórzy piszą że wszyscy z PLP złamali regulamin.
Otóż 3 osoby złamały, 4 zostały ukarane a 5 uczestniczyło.
Co do tych screenów, skoro już tak.
Nic nie wnoszące do sprawy dowody.
Nawet nie wiadomo z jakiego etapu finału ten screen. -
@Majkelowich
Czegoś nie rozumiem wytłumacz mi to. Miałem dwóch graczy w obronie w przedziale 20-25 zgadzam się z tym ale przecież jeden jest dozwolony więc reasumując miałem tylko jednego powyżej i powinienem dostać co najwyżej - 3pkt a dostałem - 6pkt i to jeszcze bez dowodów.... Może pokażesz od razu wszystkie dowody jakie wysłali gracze PL bo jeśli u mnie jest błąd to podejrzewam, że u innych również co może skutkować tym, że po prostu otrzymaliśmy zbyt wysokie kary. -
@Majkelowich aha, ja miałem -24 pkt!
Oznacza to... 8 piłkarzy... ciekaw jestem tych dowodów, u Darka w tym screenie jeśli już widać jednego a nie dwóch?
Co tu się odp...... Najpierw trzeba prosić się o screeny a widzę że kary walone były podwójnie.
Fajne tam kolesiostwo jest. -
@ToomAnyWays zrób losowanie kto wygrał IMP i po problemie
-
@pawel02121 haha dobre, jeszcze jak był w PE to tak, a teraz jak jest moim kompanem z grupy jeśli wylosuje że wygra ktoś z PL to będzie że ustawione, to się nigdy nie skończy haha
-
@maniek_56 są dowody wszystkie na kanale forum moderatorów, tylko że nie zostały upublicznione...
-
@Mati-Colchoner dziwne, zawsze były upubliczniane. Daje do myślenia