Skip to content

Destek

Sorulara cevap vermek ve hatalara çözüm bulmak için buradayız.

2.8k Topics 7.3k Posts
  • Ekip savaşlarındaki ligler hakkında...

Locked
    3
    1 Votes
    3 Posts
    243 Views
    S
    @femeks Ali, yeni savaş ligi geldi! Çantalarını toplasan iyi olur dostum. İspanya'ya uçuyoruz!
  • İMKANSIZ

Locked
    3
    0 Votes
    3 Posts
    298 Views
    S
    @mehmetcetintd said in İMKANSIZ: Futbolda imkansız diye bir şey yoktur. Taktiklerinizi gözden geçirebilirsiniz. Eğer çok iyi oynayıp yenildiyseniz de şans faktörüne saygı duymaktan başka bir şey yapamayız.
  • İlgisizlik

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    228 Views
    HesteraH
    @bmerdim Merhaba , https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/46386/lig-inceleme-süresi Raporunuzda yetersiz kanıt olduğundan herhangi bir işlem yapılmamış
  • Oyunumu nasıl Türkçe yapabilirim

Locked
    3
    0 Votes
    3 Posts
    3k Views
    CnytAknC
    @kingfurkan1963 Oyuna giriş yaparken sağ üstte bulunan bayrak bölümünden Türkiye seçebilirsiniz
  • Lig inceleme süresi

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    236 Views
    HesteraH
    @bmerdim Merhaba Raporunuzla zaten ilgilenilmiş.
  • İş Klübü Ve Şampiyonlar Ligi Hakkında

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    272 Views
    hustundelH
    @risingking Senin istediğin gibi olur belki ileride
  • İstatistikler Hakkında

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    218 Views
    hustundelH
    @mehmet-reşat-nayır Sorun devam ediyorsa çerezleri ve tarayıcı geçmişini silip tekrar deneyin
  • LANET OLSUN! HİLECİLERE YAPTIRIM YOK!

Locked
    1
    0 Votes
    1 Posts
    234 Views
    hustundelH
    @osm-ruhturk İki hafta önce yollanan bir rapor yok Son yolladığın raporu da aktif etmemişsin bu yüzden sisteme düşmüyor. Mailine gelen aktivasyon linkine tıklamalısın
  • Transfer Listesi ve Özel Teklif Hakkında

Locked
    4
    0 Votes
    4 Posts
    981 Views
    CnytAknC
    @mehmet-reşat-nayır iyi oyunlar
  • Tabjoy

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    226 Views
    CnytAknC
    @kapucino İş kulübündeki teklifler iş ortaklarımızın sorumluluğu altındadır. Tamamladığınız teklifin son durumunu kontrol etmek için teklif duvarına girip altta yer alan Support/Miss coins linkine tıklamalısınız. Bazı tekliflerin tamamlanması bir haftadan fazla sürebilir eğer daha fazla beklemek istemiyorsanız teklifi yapan sponsor firma ile iletişime geçmelisiniz
  • Oyuncu fotoğrafları...

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    253 Views
    S
    @ross-barden Merhaba; lisanslarla ilgili çalışmalar oyun yapımcıları tarafından yapıldıkça oyuna ilave edilmektedir.
  • Multi Hesap

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    196 Views
    S
    @bmerdim Merhaba; halihazırda onaylanmış bir raporunuz mevcuttur, lütfen sonuçlanmasını bekleyin. Ayrıca forumlar üzerinden hile bildiriminde bulunmak kurallara aykırıdır. Lütfen Forum Kurallarını okumadan başlık açmayın.
  • Tapjoy coins sorunu!

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    764 Views
    BABAYİĞİD aslantepeB
    @ross-barden Merhaba, Sorun bildirildi.
  • Oyuncuların fotoğrafları

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    227 Views
    S
    @risingking Merhaba; oyuncu fotoğrafları konusu lisans anlaşmalarıyla alakalı bir durum olup; diğer belirttiğiniz sorunlar yapımcılara iletilmiş ve çözümü beklenmektedir.
  • Hesabım Kayboldu

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    212 Views
    HesteraH
    @killa_sercan Merhaba tr.support@onlinesoccermanager.com adresine mail atmalısın.
  • OSM Kupası

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    187 Views
    S
    @efecavunt yakın zamanda tekrar eklenecek. Şu an için net bir tarih yok. İyi oyunlar.
  • Ekibe davet atmasını istemediğimiz kişiler hakkında

Locked
    6
    0 Votes
    6 Posts
    266 Views
    CnytAknC
    @femeks Özel olarak ayarlandığında istemediğiniz kişiler atamaz siz atarsınız müsait olmadığınız konu için birşey yapamayız müsait olduğunuzda davet atabilirsiniz yada müsait olana yetki verebilirsiniz.
  • Achievements

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    226 Views
    S
    https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/45726/başarılar-gözükmüyor-hilede-yapmadım-öğrenebilirmiyim-acaba
  • başarılar gözükmüyor hilede yapmadım öğrenebilirmiyim acaba?

Locked
    3
    1 Votes
    3 Posts
    239 Views
    S
    @İsmetİnönü34 Merhaba; oyun yapımcıları bu durumun farkında ve sorunun giderilmesine yönelik gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Bildirim için teşekkürler.
  • YENİ GELEN BUG.

Locked
    4
    0 Votes
    4 Posts
    352 Views
    S
    @gs-ramo-1905 said in YENİ GELEN BUG.: @OlcaytoTurkmen Bilinen/Çözümü beklenen hatalar kısmına daha önceden bu hata iletilmiştir.Çözümü beklenmektedir. İyi Oyunlar